Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

АМР Ради Львівщини

П'ятниця, 10 лютого 2023, 12:10

Асоціація місцевих рад «Ради Львівщини» провела навчання для представників громад з написання грантових заявок

АМР Ради Львівщини

До участі у тренінгу зголосилось 50 представників з 45 громад Львівщини.

За ініціативи Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини»  вчора, 9 лютого, у Львові відбувся тренінг для представників територіальних громад області з написання грантових заявок.
 
Виконавчий директор АМР «Ради Львівщини» Данило Сороковий повідомив, що це перше навчання з запланованої серії тренінгів, які цього року планує організувати Асоціація.
 
«В умовах воєнного стану важливо підтримати ініціативи наших громад в пошуках позабюджетних коштів, навчити їхніх представників співпрацювати з міжнародними та вітчизняними донорськими організаціями, які пропонують допомогу як в гуманітарній сфері, так і в розвитку місцевого самоврядування. Сьогодні у громад Львівщини є значний запит на практичні навчання для їхніх представників, які б допомогли їм опанувати методами й практиками роботи в таких проєктах», - розповів він.
 
Данило Сороковий повідомив, що до укладення майбутньої програми тренінгів для представників громад залучені фахівці УКУ.
 
«Ми ведемо зараз переговори з Українським Католицьким Університетом з тим, щоб продовжити нашу співпрацю, в тому числі в рамках курсу Good Governance. В минулих роках за сприянням нашої Асоціації представники ряду громад Львівщини вже мали нагоду бути його слухачами та підвищили рівень своїх знань і навичок в процесах управління», - пояснив він.
 
Модераторами першого тренінгу, який вчора відбувся у Львові, виступили фанрейзерки Марія Пігура й Ірина Косар.
 
Марія Пігура ознайомила слухачів з тим, що таке гранти, де шукати донорів та як підготувати якісну проєктну заявку, а також презентувала рекомендації щодо пошуку грантових можливостей, комунікації з донорськими організаціями та лайфхаки здобуття перемоги у конкурсах.  
 
Натомість під керівництвом представниці БО «Українська освітня платформа» Ірини Косар вони закріпили знання, отриманні під час практикуму по створенню проєктної заявки у групах з 5 осіб.    
 
Нагадаємо, членами АМР «Ради Львівщини» є 64 місцевих рад Львівської області. Минулого, 2022 року,  АМР «Ради Львівщини» в партнерстві з агенцією ООН у справах біженців UNHCR, Міністерством у справах ветеранів України та Львівською ОВА реалізувала проєкт забезпечення ВПО житлом,  а також програму тренінгів для підприємців з-поміж ВПО.  
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.