Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

повітряна тривога

П'ятниця, 10 лютого 2023, 12:36

Сили ППО знищили усі ракети, випущені по Львівщині – Садовий

повітряна тривога

За попередньою інформацією сили ППО знищили усі російські ракети, які були випущені по території Львова й області.

Про це повідомляє РБК-Україна. 

Сьогодні зранку, 10 лютого, під час повітряної тривоги російські окупанти випустили крилаті ракети по території Львівської області.

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий у коментарі РБК-Україна, попередньо сили ППО знищили усі ворожі ракети, які були випущені по території Львова й Львівської області, проте в області існують перебої з електропостачанням.

"Були ракети, які випущені по території Львова й області. На дану хвилину всі ракети знищені системою ППО попередньо, але всі чекаємо на офіційну інформацію. Всі зараз в укритті й всі чекають відповідних команд. Світло частково є, частково немає" – наголосив Садовий.

Він додав, що ситуація може змінитись будь-якої миті.

Нагадаємо, сьогодні одна з російських ракет впала поблизу автобусної зупинки на трасі Київ – Чоп, що на території Буської ОТГ, й не розірвалася.

Додамо, востаннє російські окупанти випустили по Україні 55 крилатих ракет 26 січня. Постраждали об’єкти енергетичної інфраструктури в Київській, Вінницькій та Одеській областях.

Перед цим Росія здійснила масовану ракетну атаку по Україні 14 січня. Тоді ракети влучили в об'єкт інфраструктури на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.