Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lviv.gp.gov.ua

П'ятниця, 10 лютого 2023, 14:08

Львівського податківця викрили на хабарництві

хабар

Посадовець кожного місяця вимагав хабарі від підприємців за безперешкодний продаж алкоголю.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури, викрили та повідомили про підозру головному державному інспектору одного із відділів контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів об’єднаних державних податкових інспекцій Головного управління Державної податкової служби у Львівській області за фактами одержання хабарів.

"Посадовець щомісяця вимагав та одержував 800 доларів від місцевого підприємця за безперешкодне здійснення діяльності із продажу алкогольних напоїв та не проведення перевірок податкового законодавства. Правоохоронці затримали його одразу після чергової частини неправомірної вигоди у сумі 1 600 доларів" – наголосили у прокуратурі.

Загалом посадовець отримав хабарів на 3 200 доларів.

Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Додамо, керівництво податкової Львівщини підозрюють у махінаціях з ПДВ на понад 40 млн грн.

Крім цього, наприкінці жовтня 2022 року працівників податкової Львова викрили на незаконному відшкодовуванню ПДВ й передачі інформації з бази даних податкової за хабарі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.