Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Нижанковичі – Мальховіце

Фб Максима Козицького

П'ятниця, 10 лютого 2023, 15:21

Пункт пропуску Нижанковичі відкриють для вантажівок

Нижанковичі – Мальховіце

З наступного тижня пункт пропуску Нижанковичі – Мальховіце відкриють для вантажного транспорту.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

З понеділка, 13 лютого, для вантажного транспорту відкриють пункт пропуску на кордоні з Польщею Нижанковичі – Мальховіце.

"З 8.00 13 лютого 2023 року на ділянці українсько-польського кордону Нижанковичі – Мальховіце розпочнеться пропуск через митний кордон України порожніх транспортних засобів комерційного призначення, загальною масою понад 7,5 тонни.

Пропуск вантажівок здійснюватиметься, за винятком транспортних засобів, які переміщують небезпечні речовини та автомобілів, придбаних за кордоном, що ввозяться в Україну для випуску у вільний обіг" – йдеться у повідомленні.

Митники сподіваються таким чином розвантажити інші автомобільні пункти пропуску, зменшити черги на кордоні та пришвидшити рух транспорту в обидва боки.

Зазначимо, пункт пропуску Нижанковичі – Мальховіце мають офіційно відкрити до 2024 року.

Станом на вересень 2022 року в області потрібно було відремонтувати ще 46 кілометрів дороги до майбутнього пункту пропуску Нижанковичі – Мальховіце.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.