Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

Фб Антикорупційний моніторинг Львівщини

Понеділок, 13 лютого 2023, 10:41

Заступника мера Пустомит затримали на хабарі у 30 тисяч

хабар

Андрій Луків вимагав гроші від підприємця за дозвіл вивозити землю з будмайданчика у Львові на Пустомитівський кар'єр.

Про це повідомляє ГО "Антикорупційний моніторинг Львівщини" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Правоохоронці затримали першого заступника міського голови Пустомит Андрія Луківа під час отримання хабаря за сприяння у безперешкодній видачі дозвільних документів на вивіз землі зі Львова до кар'єра у Пустомитах.

"Користуючись своїм службовим становищем, під надуманим приводом він схиляв приватних підприємців Львівщини до надання коштів на вивезення землі з будівельного майданчика у Львові в Пустомитівський кар’єр – вимагав в одного із місцевих ФОП 30 000 гривень, за сприяння у безперешкодній видачі дозвільних документів на вивіз землі" – йдеться у повідомленні.

Луківа затримали під час отримання після передачі першого траншу у 15 тис. грн. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 ККУ.

Зазначимо, у квітні 2022 року Андрій Луків намагався за 100 тисяч гривень продати автомобіль, яке місто отримало як гуманітарну допомогу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.