Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

війна з Росією

Фб Генштабу ЗСУ

Понеділок, 13 лютого 2023, 12:01

На Львівщині формують стрілецький батальйон

війна з Росією

В області формують окремий стрілецький батальйон, куди запрошують також й без досвіду проходження військової служби.

Про це повідомляє Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки на своїй сторінці у Фейсбуці.

На території Львівської області формується окремий стрілецький батальйон, куди запрошують українців від 18 до 60 років й без досвіду проходження військової служби.

Для всіх військовослужбовців батальйону буде проведена відповідна підготовка.

"Закликаємо приєднатись до лав стрілецького батальйону також і внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово перебувають на території нашої області.
Забезпечення батальйону здійснюватиметься на рівні інших підрозділів Збройних Сил України. Військовослужбовці матимуть можливість кар’єрного росту, отримуватимуть гідне грошове забезпечення, додаткові винагороди, виплати та соціальну підтримку держави" – йдеться у повідомленні.

Охочі вступати до лав цього батальйону можуть звертатися за місцем проживання до районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Додамо, з початку лютого МВС розпочало формувати штурмові бригади "Гвардія Наступу".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.