Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спортмайданчик

Середа, 15 лютого 2023, 14:10

На Львівщині голову ОТГ звинувачують у розтраті 600 тисяч під час реконструкції спортмайданчика

спортмайданчик

Посадовець безпідставно виплатив фірмі-підряднику близько 600 тисяч гривень під час реконструкції спортивного майданчика.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуальним керівництвом Радехівського відділу Червоноградської окружної прокуратури, повідомили про підозру голові однієї з ОТГ Львівщини за фактом службової недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки.

"Голова ОТГ не провів належного контролю з виконання підрядником будівельних робіт під час будівництва спортивного майданчика на території підпорядкованого селища. Підозрюваний не пересвідчився в закупівлі та встановленні спортивного інвентарю зазначеного в актах виконання робіт, на підставі яких селищною радою було безпідставно перераховано на рахунок підрядника близько 600 тис. грн" – йдеться у повідомленні.

Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у січні цього року стало відомо, що посадовець з підрядником присвоїли 100 тис. грн під час ремонту шкільного спортзалу у Золочівському районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.