Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лікарня у Червонограді

Фб Анни Ярмоли

Понеділок, 20 лютого 2023, 12:52

Облрада розгляне приєднання психоневрологічного відділення у Червонограді до місцевої лікарні

лікарня у Червонограді

У Львівській облраді підготували проєкт рішення про приєднання відділення психоневрології Львівської психлікарні до Червоноградської лікарні.

Про це йдеться у проєкті рішення, опублікованому на сайті Львівської обласної ради.

Ще 17 лютого на сайті Львівської обласної ради зареєстрували проєкт рішення про передачу майна, яке депутати мають розглянути на наступному засіданні сесії.

Зокрема, як йдеться у проєкті рішення, облрада, реагуючи на звернення Червоноградської міської ради від 27 грудня 2022 року, вирішила передати з балансу КНП ЛОР "Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня" на баланс КП "Центральна міська лікарня Червоноградської міської ради" майно психоневрологічного відділення на вул. Клюсівській, 8а у Червонограді.

У цей перелік входить будівля психоневрологічного відділення площею 616 кв.м та різноманітне медичне обладнання.

Зазначимо, у січні цього року стало відомо, що відділення психоневрології у Червонограді, яке входило до складу обласного психоневрологічного диспансеру, об'єднали з місцевою лікарнею в процесі реорганізації.

Як пояснювала депутатка Львівської обласної ради Анна Ярмола, у Львівського обласного клінічного психоневрологічного диспансеру немає всіх умов для підписання пакета з НСЗУ аби це відділення надалі працювало. Тому для того, щоб його не закрили психоневрологічне відділення вирішили повернути на баланс лікарні у Червонограді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.