Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

метис кане-корсо

vetonline.pro

Середа, 22 лютого 2023, 13:20

У Львові суд постановив забрати у власника собак, які покусали відвідувачів у парку

метис кане-корсо

Львівський суд залишив без змін вирок львів’янину, якого звинуватили у порушенні правил тримання собак метис кане-корсо.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

Львівський апеляційний суд відхилив апеляційні скарги захисника на постанови Сихівського районного суду Львова щодо визнання винним львів’янина у порушенні правил тримання собак.

Зокрема, Сихівський районний суд Львова у своїх постановах від 16 листопада 2022 року та 16 січня 2023 року, визнав винним львів’янина у порушенні правил тримання собак породи "метис кане-корсо", які належать до небезпечних порід.

Йдеться про те, що у вересні 2022 року чоловік вигулював собак у парку "Залізна Вода" без короткого повідця й намордників, тоді вони покусали жінку. У жовтні того ж року собаки також покусали людину.

"Своїми діями власник собак порушив правила вигулювання тварин, що заборонено відповідними правилами утримання тварин у Львові, затвердженими ухвалою Львівської міської ради від 23 січня 2020 року № 6225. Суд першої інстанції визнав винним правопорушника та наклав адміністративні стягнення у виді штрафів із конфіскацією обох собак породи "метис кане-корсо" – йдеться у повідомленні.

Заслухавши апеляційні скарги, де захисники посилались на відсутність складу адміністративного правопорушення, колегія суддів Львівського апеляційного суду постановила залишити їх без задоволення, а вирок Сихівського районного суду – без змін.

Постанови є остаточними, оскарженню не підлягають.

Нагадаємо, на початку лютого цього року суд зобов'язав батьків дитини, яка скоїла ДТП, сплатити водієві понад 30 тис. грн компенсації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.