Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будова на вул. Волоській

Фб Зубача

Понеділок, 27 лютого 2023, 10:02

У Львові під час будівництва офісного центру обвалилося перекриття поверху

будова на вул. Волоській

На будмайданчику на вул. Волоській обвалилася опалубка для перекриття поверху та постраждали будівельники.

Про це повідомив заступник міського голови Львова Любомир Зубач на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Львові на будівельному майданчику, що на вулиці Волоській, де зводили комерційно-офісну споруду, обвалилася опалубка для перекриття поверху. Через це постраждали будівельники.

"Що саме сталося і яка причина, що призвела до такого сумного результату – невідомо. І найгірше – наша міська інспекція ДАБК за чинними постановами Кабміну навіть не має повноважень, щоб зайти на цю забудову і все з’ясувати. Нонсенс, але це реальність. Відсутність контролю у сферах, які стосуються безпеки людей, а до таких, безумовно, належить будівництво, призводить врешті-решт до поганих наслідків" – написав Любомир Зубач.

Він пояснив, що зараз в Україні запроваджено мораторій на перевірки на будовах.

Нагадаємо, ще у 2019 році виконком Львівської міськради дозволив львівським фірмам ПП "Мега-Тех" та ТзОВ "Галпроектмонтаж" збудувати на вул. Волоській, на території автостоянки поблизу Стрийського ринку, 5-поверховий торгово-офісний центр з підземним паркінгом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.