Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тарас Березюк

Фб Тараса Березюка

Вівторок, 28 лютого 2023, 13:55

На фасаді Львівського коледжу НУХТ встановлять меморіальну таблицю Тарасу Березюку

Тарас Березюк

На фасаді Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ встановлять меморіальну таблицю Герою України Тарасу Березюку.

Про це Варіантам повідомили організатори події.

У четвер, 2 березня, о 12:00 год на фасаді Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, що на вул. Пулюя, 42 у Львові відбудеться встановлення меморіальної таблиці Захиснику України Тарасу Березюку.

"Тарас Березюк, завідувач економіко-технологічного відділення ВСП "Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ", викладач історії та соціології, закінчив історичний факультет Львівського національного університету ім. І.Франка.

Відданий фанат львівських Карпат представник колективу Pride, учасник Революції Гідності, ветеран російсько-української війни, артилерист.

З перших днів широкомаштабного наступу боронив рідну землю та його життя обірвалось у День незалежності України 24 серпня 2022 року в бою з російськими окупантами. Брав участь у тяжких боях за Попасну, Врубівку, Золоте, Лисичанськ та Сєвєродонецьк.

Власним прикладом відданого служіння рідній Україні він був взірцем патріотизму і мужності для студентської молоді та колег" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, детальніше про командира взводу 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Тараса Березюка у статті "Спомин про Тараса Березюка".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.