Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський апеляційний суд

Середа, 1 березня 2023, 13:10

Мешканця Луцька, який підозрюється у збуті наркотиків, триматимуть під вартою

Львівський апеляційний суд

Львівський суд залишив без змін ухвалу щодо тримання під вартою 19-річного підозрюваного в збуті наркотиків.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

Вчора, 28 лютого, Львівський апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу захисника на ухвалу Галицького районного суду Львова щодо тримання під вартою підозрюваного в збуті наркотиків.

Зокрема, 17 лютого 2023 року Галицький районний суд Львова застосував щодо 19-річного мешканця Луцька, який підозрюється в збуті наркотиків, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 60 діб з визначеним розміром застави, що становить 214 720 грн.

"15 лютого 2023 року 19-річного юнака затримано в місті Луцьк та наступного дня повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 КК України. Останнього затримано з 9-ма пакетами речовини, коли він прямував до відділення "Нової пошти" для їх відправки. В одній з коробок виявлено 16 грам сильнодіючого наркотичного засобу. Опісля, в помешканні підозрювано виявлено ще 200 кг наркотичної речовини.

Не погоджуючись з ухвалою слідчого судді, захисник підозрюваного подав апеляційну скаргу, в якій просив ухвалу суду скасувати та постановити нову, якою застосувати до обвинуваченого запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту– йдеться у повідомленні.

Заслухавши апеляційну скаргу, колегія суддів Львівського апеляційного суду постановила залишити її без задоволення, а ухвалу Галицького районного суду – без змін.

Нагадаємо, на початку лютого цього року суд зобов'язав батьків дитини, яка скоїла ДТП, сплатити водієві понад 30 тис. грн компенсації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.