Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

Четвер, 2 березня 2023, 10:28

Львів'янку засудили до чотирьох років ув'язнення за крадіжку Huawei P smart

судова справа

Львівський суд залишив без змін вирок 44-річній львів'янці, засудженій за крадіжку телефону до 4 років ув'язнення.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

Вчора, 28 лютого, Львівський апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу захисника на вирок Сихівського районного суду Львова щодо визнання винною львів'янки за крадіжку мобільного телефону.

Зокрема, 11 листопада 2022 року Сихівський районний суд Львова засудив 44-річну львів'янку до 4 років позбавлення волі через крадіжку у серпні 2021 року телефону Huawei P smart вартістю 4 944 грн з помешкання 69-річної жінки.

"Вироком Сихівського районного суду Львова жінку визнано винуватою у вчиненні злочину та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки. Строк відбування покарання обчислювати з часу затримання, а саме з 24.08.2021 року.

Не погоджуючись з вироком суду обвинувачена та захисник подали апеляційні скарги, в яких просили скасувати вирок повністю та ухвалити новий, яким кримінальне провадження у справі закрити" – йдеться у повідомленні.

Заслухавши апеляційну скаргу, колегія суддів Львівського апеляційного суду постановила залишити її без задоволення, а ухвалу Сихівського районного суду – без змін.

Нагадаємо, на початку лютого цього року суд зобов'язав батьків дитини, яка скоїла ДТП, сплатити водієві понад 30 тис. грн компенсації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.