Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

паркування у Львові

Понеділок, 6 березня 2023, 13:55

На паркування двох автівок Львівської ОВА виділили 16 тисяч гривень

паркування у Львові

Львівська ОВА замовила за 16 тисяч гривень паркування двох автівок у комунального підприємства облради.

У січні та березня цього року Львівська ОВА та департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської ОВА провели у системі ProZorro закупівлі без використання електронної системи на послуги з паркування транспортного засобу та зберігання транспортних засобів в гаражах і на стоянках загальною вартістю в 16 670 грн.

Зокрема, у січні Львівська ОВА за 14 580 грн замовила у КП ЛОР "Підприємство автотранспортного обслуговування" одну послугу зі зберігання авто в гаражах і на стоянках.

Термін цієї закупівлі становить з 1 січня по 30 червня 2023 року.

Також на початку березня департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської ОВА також обрав переможцем у закупівлі КП ЛОР "Підприємство автотранспортного обслуговування". Комунальне підприємство повинне 31 грудня 2023 року надавати одну послугу з паркування авто для департаменту архітектури.

Вартість цієї закупівлі становить 14 580 грн.

Нагадаємо, КП ЛОР "Підприємство автотранспортного обслуговування", що займається організацією паркування автотранспортних засобів, мийкою авто, наданням транспортних послуг, шиномонтажем, володіє 3-поверховим паркінгом на вул. Винниченка, де облаштовані також й безплатні паркомісця для чиновників і депутатів.

Перед Львівською ОВА є 60 паркомісць, а комунальне підприємство не має свого автопарку, усі авто належать різним департаментам Львівської ОВА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.