Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Винниківська тютюнова фабрика

esbu.gov.ua

Вівторок, 7 березня 2023, 11:03

На Винниківській тютюновій фабриці виявили понад півтора мільйона пачок сигарет без акцизів

Винниківська тютюнова  фабрика

Вчора детективи БЕБ організували обшуки на території тютюнової фабрики у Винниках та виявили 1,6 мільйона пачок сигарет без акцизних марок.

Про це повідомив голова комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Данило Гетьманцев у Telegram.

Під час обшуків на території Винниківської тютюнової фабрики, які детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області провели вчора, 6 березня, виявили 1,6 мільйона пачок сигарет без акцизних марок.

"Надійшли перші результати обшуків у відомого виробника сигарет. На складі виробника знайшли 1,6 млн. пачок сигарет без акцизної марки. В податках – це 85 млн грн. Очікуємо на розповідь про те, як виробник ось-ось збирався продати тютюн виключно через мережу дьюті-фрі" – написав Гетьманцев.

 

Додамо, у листопаді 2022 року у річці Тиса угорські митники виловили матрац із 10 тисячами пачок контрабандних цигарок Винниківської тютюнової фабрики.

Також, за даними дослідження інституту Kantar Україна за вересень 2021 року, 62% тютюнових виробів, які нелегально реалізуються в Україні як експортна або Duty Free-продукція, мають позначку виробництва Винниківської тютюнової фабрики та марковані як не призначені для продажу всередині країни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.