Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський апеляційний суд

Четвер, 16 березня 2023, 14:16

Львів'янина засудили до десяти років ув'язнення за вбивство жінки

Львівський апеляційний суд

Львівський суд залишив без змін вирок львів'янину, який вбив жінку та намагався закопати її рештки території Снопківського парку.  

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

Вчора, 15 березня, Львівський апеляційний суд відхилив апеляційні скарги на вирок Сихівського районного суду Львова щодо визнання винною франківчанки за поширення у соцмережі Facebook дописів, що виправдовують агресію РФ проти України.

Зокрема, 5 січня 2023 року Сихівський районний суд Львова засудив 70-річного львів'янина, уродженця села Давидів, до 10 років позбавлення волі через те, що він у листопаді 2022 року вбив кухонним ножем жінку, розчленував її тіло та склав його частини у поліетиленові пакети. Після цього він виніс її рештки на територію парку "Снопківський" у Львові.

"Вироком суду першої інстанції 70-річного уродженця с. Давидів Пустомитівського району, львів’янина, раніше несудимого визнано винним у вбивстві львів’янки та призначено остаточне покарання у виді 10 років позбавлення волі. Строк відбуття покарання рахувати з часу його фактичного затримання, тобто з 15 квітня 2021 року. 

За результатами розгляду апеляційної скарги захисника, суд не вбачав правових підстав для виправдання обвинуваченого, докази щодо його вини у вчиненому злочині за ч. 1 ст. 115 КК України є переконливими, об’єктивно відображають обставини події, перевірені з точки зору належності, допустимості та достовірності" – йдеться у повідомленні.

Заслухавши апеляційні скарги, колегія суддів Львівського апеляційного суду постановила залишити їх без задоволення, а ухвалу Сихівського районного суду – без змін.

Нагадаємо, на початку лютого цього року суд зобов'язав батьків дитини, яка скоїла ДТП, сплатити водієві понад 30 тис. грн компенсації.

Також суд залишив без змін вирок 44-річній львів'янці, засудженій за крадіжку телефону до 4 років ув'язнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.