Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Подвірний

Фб Гримак

Середа, 22 березня 2023, 12:59

Подвірний став представником омбудсмана на Львівщині

Тарас Подвірний

Депутата Тараса Подвірного обрали представником уповноваженого ВРУ з прав людини у Львівській області.

Про це повідомляє голова Львівської обласної ради Ірина Гримак на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 22 березня,  уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець у Львові офіційно представив депутата Львівської обласної ради Тараса Подвірного як свого представника у Львівській області.

"Призначення представника омбудсмена у кожній області – це актуальна відповідь на виклики часу, пов’язані з війною. Перед представником уповноваженого з прав людини поставлені непрості завдання. Він повинен стати головним комунікатором і захисником прав українців, які опинились в біді. Перед усім йдеться про відновлення справедливості для жертв війни та захист прав внутрішньо переміщених осіб, для яких Львівщина стала другою домівкою. В коло його обов’язків також входить допомога родинам військовослужбовцям, зниклим безвісти, полоненим та пораненим" – написала Гримак.

Вона додала, що Тарас Подвірний також долучиться до збору доказової бази злочинів проти людства, здійснених в ході війни.

Зазначимо, Тарас Подвірний на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської обласної ради від партії "За майбутнє", офіційно – член цієї партії. Він є помічником народного депутата з Львівщини від фракції "За майбутнє" Тараса Батенка.

Подвірний вже працював з Батенком у Верховній Раді 8-го скликання, коли нардеп представляв фракцію Блок Петра Порошенка. Також Подвірний має досвід помічника депутата місцевої ради, зокрема депутата Львівської міської ради 7-го скликання від "Укропу" Ігоря Телішевського (2015-2020 рр.). Сам Подвірний також балотувався на місцевих виборах 2015 року до Львівської міськради від "Укропу", проте не пройшов.

У 2020 році Подвірний заробив 146 тис. грн зарплати та зібрав майже 3 млн грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.