Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Батенко

Середа, 25 вересня 2019, 16:25

Батенку безкоштовно допомагатиме екс-помічник регіоналів

Тарас Батенко

Львівському нардепу Тарасу Батенку допомагатимуть 6 помічників, з них четверо – за гроші.

Про це повідомляє громадський рух "Чесно".

Народний депутат Верховної Ради 9 скликання з Львівщини, керівник групи "За майбутнє" Тарас Батенко зареєстрував 6 помічників. Майже всі вони працювали у попередніх скликаннях ВРУ від інших політичних партій. 

Зокрема, помічник Батенка на громадських засадах Юрій Осідач допомагає нардепам вже шосте скликання поспіль, але у "За майбутнє" працюватиме вперше. Зазначимо, у Верховній Раді 8 скликання Осідач був помічником одразу трьох народних депутатів: Павла Унгуряна з Народного фронту, Валентина Дідича та Андрія Вадатурського з Блоку Петра Порошенка. Протягом 4-7 скликань він допомагав нардепу Юрію Круку, який за цей період представляв Блок Юлії Тимошенко та Партію регіонів. 

Три наступні помічники Батенка працюють з ним вдруге. 

Тарас Подвірний вже працював з Батенком у Верховній Раді 8-го скликання, коли той представляв фракцію Блок Петра Порошенка. Також Подвірний має досвід помічника депутата місцевої ради, зокрема депутата Львівської міської ради 7-го скликання від Укропу Ігоря Телішевського

Сам Телішевський теж буде помічником Батенка вдруге поспіль. Окрім того, у парламенті 6-го та 7-го скликань він допомагав народному депутату від Блоку Юлії Тимошенко та Батьківщини Володимиру Яворівському. 

Валентина Шкляр також буде помічницею Батенка вдруге, а у Верховній Раді 5-го та 6-го скликань вона була помічницею нардепа від Блоку Юлії Тимошенко Володимира Яворівського. У 7-му скликанні Шкляр була помічницею народного обранця з депутатської групи "Суверенна європейська Україна" Олександра Донія. 

Вперше Батенку допомагатиме Юрій Ткаченко. У парламенті 8-го скликання він був помічником позафракційного депутата Володимира Парасюка. Нині також є помічником депутата Львівської міської ради 7-го скликання від Укропу Богдана Гули.

Вперше помічником Тараса Батенка став Олександр Сироїд. Водночас він є помічником депутата Львівської міської ради 7-го скликання від УКРОПу Ігоря Телішевського.

Юрій Осідач та Олександр Сироїд працюватимуть з Батенком на громадських засадах, всі інші – за трудовим договором.

Нагадаємо, Тарас Батенко очолює групу "За майбутнє", до якої входить Ярослав Дубневич. Він на позачергових парламентських виборах 21 липня цього року переміг у 123 виборчому окрузі Львівщини, який включав Золочівський, Миколаївський, Перемишлянський райони.

Також на виборах до Верховної Ради у 2014 році Батенко, висунутий партією Блок Петра Порошенка, переміг в цьому ж окрузі. Однак у листопаді 2015 року він покинув Блок Петра Порошенка та став позафракційним депутатом. Потім Батенко очолював політраду партії "Укроп".

Тарас Батенко був директором філії "Магістральні нафтопроводи "Дружба" ПАТ "Укртранснафта". Менеджмент компанії, як писали ЗМІ, є лояльним до мільярдера Коломойського. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.