Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Дубневич

П'ятниця, 30 серпня 2019, 11:06

Дубневич став підлеглим Батенка

Ярослав Дубневич

Ярослав Дубневич увійшов до депутатської групи За майбутнє, яку очолив Тарас Батенко.

Вчора під час першого засідання у Верховній Раді створили депутатську групу "За майбутнє", до складу якої увійшли 22 народні депутати, серед них – Ярослав Дубневич. Співголовами цієї групи стали нардепи-мажоритарники Тарас Батенко та Віктор Бондар.

Також у Верховній Раді України працюватимуть п'ять депутатських фракцій: "Слуга народу", "Опозиційна платформа – За життя", "Батьківщина", "Європейська солідарність" і "Голос".

Зазначимо, Ярослав Дубневич переміг на позачергових парламентських виборах, які відбулися 21 липня, у 120 виборчому окрузі Львова. На виборах у 2014 році він також переміг в 120 окрузі та став народним депутатом. Тоді Комітет Виборців України стверджував, що Дубневич застосовував непрямий підкуп виборців. Нардеп став головою комітету з питань транспорту у Верховній Раді.

Самовисуванець Тарас Батенко переміг у 123 виборчому окрузі Львівщини. Він також переміг на виборах до Верховної Ради у 2014 році від партії Блок Петра Порошенка в цьому ж виборчому окрузі з результатом 50,89%. У листопаді 2015 року Батенко покинув партію та став позафракційним депутатом.

Зараз Батенко очолює політраду партії Укроп. А до приходу в парламент Тарас Батенко був директором філії "Магістральні нафтопроводи "Дружба" ПАТ "Укртранснафта". Менеджмент компанії, як писали ЗМІ, є лояльним до мільярдера Ігора Коломойського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.