Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація корпусу школи

city-adm.lviv.ua

Середа, 29 березня 2023, 12:06

У Львові погодили будівництво нового навчального комплексу на Варшавській

візуалізація корпусу школи

Виконком дозволив збудувати на території школи №23 новий багатофункціональний навчальний комплекс.

Вчора, 29 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на нове будівництво відділом освіти Шевченківського та Залізничного районів управління освіти департаменту розвитку Львівської міської ради багатофункціонального навчального комплексу на вул. Варшавській, 126 у Львові.

Новий шкільний корпус, висотою до 6 метрів, збудують на території середньої загальноосвітньої школи №23.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, тут добудують новий одноповерховий навчальний корпус, який включатиме як навчальні, так й загальні приміщення.

"До фінансування навчального корпусу долучаються міжнародна та благодійна організації" – додав Коломєйцев.

Нагадаємо, будівництво нового навчального корпусу на території школи №23 мало стартувати ще у серпні 2022 року, проте його перенесли. Фінансує всі роботи благодійний фонд "Тім4ЮА".

За даними аналітичної системи YouControl, "Благодійний фонд "Тім4ЮА" зареєстрований 11 травня 2022 року у Львові, займається наданням іншої соціальної допомоги без забезпечення проживання. Кінцевим власником фонду є громадянин Франції Жан-Крістоф Боні, а керівницею – Світлана Кищук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.