Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

промисловість Львівщини

Вівторок, 4 квітня 2023, 15:11

У Червонограді планують створити 200 нових робочих місць

промисловість Львівщини

Меблеве підприємство у Червонограді, яке запрацювало у 2022 році, створить ще 200 нових робочих місць.

Про це повідомляє начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Минулого року у Червонограді запрацювало нове підприємство "Меблі Стиль Україна", яке спеціалізуватиметься на виробництві корпусних меблів, у яке польські інвестори вклали 6 мільйонів євро.

Наразі тут планують створити додаткові 200 робочих місць.

"У Червонограді уже 4 місяці працює нове меблеве підприємство. Щоб його відкрити, залучили 6 мільйонів євро від польських інвесторів. Підприємство "Меблі Стиль Україна" виробляє корпусні меблі. Працевлаштували 80 осіб. Мають на меті дати роботу ще 200 людям та у майбутньому стати найбільшим меблевим підприємством України" – заявив Козицький.

Підприємство близько 90% продукції виготовляє на експорт – у понад 20 країн світу. Його відкрили на базі колишнього заводу, який упродовж останніх років не функціонує. У приміщенні уже провели ремонт: замінили електрику, перекрили дах, замінили підлогу тощо.

Додамо, торік у Червонограді стартував проєкт "ІнПарк Червоноград", який передбачає будівництво промислових приміщень під потреби виробничих компаній. Його очолив ексчиновник Львівської міськради Андрій Білий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.