Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Білий

Четвер, 8 вересня 2022, 13:44

Андрій Білий збудує для власника ФК Галичина промислові цехи під оренду у Червонограді

Андрій Білий

Ексчиновник Львівської міськради Андрій Білий очолив проєкт "ІнПарк Червоноград" зі зведення промислових приміщень для виробничих компаній.

Екскерівник управління безпеки міста Львівської міської ради Андрій Білий очолив проєкт "ІнПарк Червоноград", який реалізує будівельна компанія "Ріел-Естейт Груп", що належить львівському бізнесмену та власнику ФК "Галичина" Володимиру Шведу.  

Про це Варіантам повідомила пресслужба проєкту.

"Одним з партнерів та керівником проєкту став Андрій Білий, котрий у період з 2017 по 2021 рік займався оновленням рухомого складу громадського транспорту та керував визначними проєктами по інфраструктурі у м. Львові, а до того працював на керівних посадах в міжнародних виробничих компаніях" – йдеться у пресрелізі.

Проєкт "ІнПарк Червоноград" передбачає будівництво промислових приміщень під потреби виробничих компаній.

"Ріел-Естейт Груп" інвестує у будівництво 10-12 млн дол." – уточнив Андрій Білий в коментарі для Варіантів.

Проєкт "ІнПарк Червоноград" передбачає, що під одним дахом будуть розміщені різні виробництва на умовах оренди.  

"Земельна ділянка, на якій розмістяться виробничі корпуси, знаходиться на трасі Р15 Ковель-Жовква, поблизу від залізничної колії. Її загальна площа становить 3,5 га, на ній можна розмістити до 20 тис квадратних метрів  індустріальних приміщень" – зазначив Андрій Білий.

Орендарі "ІнПарк Червоноград", як стверджується у повідомлені пресслужби, отримають можливість скористатися митними та податковими пільгами, які визначив уряд для стимулювання економічного розвитку Червонограда як вугледобувного регіону.

Нагадаємо, Андрій Білий у 2017-2019 роках був позаштатним радником міського голови Львова та заступником директора ЛКП "Львівелектротранс". У 2018 році Білого призначили заступником директора департаменту житлового господарства та інфраструктури, а у березні 2021 року він був призначений в.о. керівника управління безпеки.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Компанія Ріел-естейт груп" заснована у Львові з 2016 року і займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. ЇЇ власниками є львів'яни Володимир і Наталія Шведи. Володимиру Шведі також належить й ФК "Галичина", заснований у 2008 році.

Ця компанія у 2019 році знищила під час будівництва мозаїку Володимира Патика на магазині "Океан", однак після сплати штрафу в 90 тис. грн їй дозволили продовжити реконструкцію магазину.

На початку вересня 2019 року Львівська міськрада дозволила "Компанії Ріел-естейт груп" збудувати 14-поверховий офісний комплекс на території колишнього заводу "Кінескоп", а у 2018 році власники цієї фірми розпочали будівництво на площі Петрушевича 4-поверхового торгово-офісного центру.

Крім цього, компанія забудовує територію Алмазінструменту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.