Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ІнПарк Червоноград

4.inpark.com.ua

Середа, 7 вересня 2022, 13:45

У Червонограді збудують промислову зону для виробничих компаній

ІнПарк Червоноград

У місті стартує проєкт "ІнПарк Червоноград", який передбачає зведення промислових приміщень для виробничих компаній.

Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

У жовтні цього року Червонограді стартує проєкт "ІнПарк Червоноград", згідно з яким на площі у 3,5 га майже у центрі Червонограді збудують промислові приміщення, які здаватимуть в оренду малому та середньому бізнесу.

"Цей проєкт на часі, адже на Львівщину продовжують переїжджати підприємства з епіцентрів бойових дій. Їм необхідні приміщення для діяльності. Це добра новина і для місцевих виробників. "ІнПарк" матиме усі необхідні мережі, потужність електромережі до 10 МВт, а також прямий доступ до колії та магістральної дороги. Для місцевих жителів – це нові робочі місця, а для бізнесу – можливість отримати податкові пільги за програмою справедливого відновлення вугільних регіонів" – наголосив Козицький.

За його словами, проєкт реалізовує компанія "Ріел-Естейт Груп", наразі триває бронювання промислових площ.

Керівником проєкту є колишній виконуючий обов'язки начальника управління безпеки міста, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Компанія Ріел-естейт груп" заснована у Львові з 2016 року і займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. ЇЇ власниками є львів'яни Володимир і Наталія Шведи. 

Ця компанія у 2019 році знищила під час будівництва мозаїку Володимира Патика на магазині "Океан", однак після сплати штрафу в 90 тис. грн їй дозволили продовжити реконструкцію цього магазину.

На початку вересня 2019 року Львівська міськрада дозволила "Компанії Ріел-естейт груп" збудувати 14-поверховий офісний комплекс на території колишнього заводу "Кінескоп", а у 2018 році власники цієї фірми розпочали будівництво на площі Петрушевича 4-поверхового торгово-офісного центру.

Крім цього, компанія забудовує територію Алмазінструменту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.