Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 4 квітня 2023, 15:41

Агенції регіонального розвитку Львівщини шукають керівника

Львівська облрада

В області оголосили конкурс на посаду директора Агенції регіонального розвитку Львівщини.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Наглядова рада комунальної установи "Агенція регіонального розвитку Львівської області" оголосила конкурсний відбір на посаду директора цієї  установи.

Документи від кандидатів прийматимуть з 4 до 14 квітня цього року, а основними вимогами є:

- вільне володіння українською мовою, діловою англійською;

- досвід роботи на державній службі та/або в органах місцевого самоврядування, та/або в міжнародній організації, а також досвід роботи у сфері управління в проєктах технічної допомоги та/або управління інвестиційними та/або грантовими проєктами.

Кандидат повинен мати такі професійні знання та навички: уміння тлумачення законодавчих актів та застосування їх на практиці; володіння основами діловодства та економіки; вміння користуватися персональним комп’ютером на рівні користувача; володіння етикою ділового спілкування та ведення переговорів; високі комунікаційні  та організаційні здібності, навички публічних  виступів та фахових дискусій.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися ТУТ.

Додамо, у квітні 2021 року депутати Львівської облради створили оновлену Агенцію регіонального розвитку Львівської області, попередню установу, яку очолював Тарас Баранецький, начальник Львівської ОДА Максим Козицький ліквідував у січні того ж року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.