Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівводоканал

Вівторок, 18 квітня 2023, 14:03

Львівводоканалу цьогоріч планують виділити три мільярди гривень з міського бюджету

Львівводоканал

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про поповнення статутного капіталу ЛМКП "Львівводоканал" на 3,01 мільярда гривень.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 5 квітня 2023 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про визначення розміру статутного капіталу ЛМКП "Львівводоканал", яке займається водопостачанням Львова.

Зокрема, для забезпечення ефективної роботи підприємства цьогоріч планують визначити розмір його статутного капіталу у 3 017 500 985,60 грн.

"Визначити розмір статутного капіталу Львівського міського комунального підприємства "Львівводоканал" у сумі 3 017 500 985 грн 60 коп." – йдеться у документі.

У пояснювальній записці до проєкту ухвали вказано, що поповнення статутного капіталу цього підприємства з бюджету Львова зумовлене отриманням матеріальних цінностей, як внеску до статуту.

 

Зазначимо, з січня у Львові до 30 грн збільшили розмір абонентської плати за воду.

Додамо, у вересні 2022 року депутати заявляли, що хочуть створити наглядові ради при комунальних підприємствах Львова, які б контролювали їхню роботу та забезпечували прозорість прийняття рішень.

У лютому цього року у міськраді напрацювали проєкт ухвали про створення наглядових рад при ЛКП "Львівводоканал" та ЛКП "Львівсвітло".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.