Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівводоканал

Понеділок, 17 квітня 2023, 11:04

Львівводоканал замовляє три планшети Microsoft Surface з чорними чохлами

Львівводоканал

Львівводоканал замовив за 70 тисяч гривень три планшети Microsoft Surface з чохлами.

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" оголосило тендер у системі ProZorro на придбання планшетів в комплекті з чохлами, які переможець тендеру має поставити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартує 19 квітня, а очікувана вартість послуг становить 70 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має надати "Львівводоканалу" три планшети Microsoft Surface в комплекті з чохлами чорного кольору.

Планшети повинні мати такі характеристики: серія – Surface, діагональ екрана – 10,5 дюймів, оперативна пам'ять – 8 ГБ, вбудована пам'ять – 128 ГБ, покриття екрана – гартоване скло, операційна система – Windows 11 Home S, роздільна здатність екрана – 1920х1280, колір – платиновий, батарея – до 11 годин автономної роботи.

Планшети повинні бути новими, а гарантій термін – не менше 12 місяців з дати виготовлення. Не приймаються до розгляду пропозиції учасників на товар, виготовлений у РФ чи Білорусі, або ж чи ввезені з території цих країн.

Додамо, у грудні 2022 року "Львівводоканал" замовив за 20 млн грн 38 дизель-генераторних станцій у компанії з Житомирщини, а на початку квітня цього року вирішив придбати за 218 тис. грн 700 м² бруківки у ТзОВ "Пласт-Інвест".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.