Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація забудови на вул. В. Великого

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 11 квітня 2023, 10:43

Фірма депутата Бербеки збудує 10-поверхівку на Володимира Великого

візуалізація забудови на вул. В. Великого

Виконком дозволив фірмі депутата Назарія Бербеки звести на вул. Володимира Великого житловий будинок на 10 поверхів з підземним паркінгом.

Вчора, 10 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Львівська інвестиційна компанія" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Володимира Великого, 21, 21-Б у Львові зі знесенням існуючих будівель.

Нову багатоповерхівку збудують на двох земельних ділянках, площею 0,1000 га та 0,0935 га, що перебувають у приватній власності та передбачені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Згідно із містобудівною документацією, житловий комплекс матиме 10 поверхів висотою у 26,32 метри. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 38%.

У новій багатоповерхівці буде 51 квартира, підземна автостоянка для мешканців будинку. Також, так як багатоповерхівка розташовується біля тролейбусного депо, то з цієї сторони забудовник має встановити шумозахисний екран.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови (5-10 поверхів) відповідно до зонінгу Франківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Львівська інвестиційна компанія" зареєстрована з 2004 року у Львові, займається організацією будівництва будівель. Розмір статутного капіталу підприємства становить 6 250 000 грн. Власниками фірми є львів'яни Назарій Бербека (депутат Львівської міськради) і Тарас Дідик (приватний підприємець, власник низки львівських будфірм: ТзОВ "Західбудкапітал", ТОВ "Ліски Інвест Буд", ТзОВ "Бізнес-Вектор Дк", ТзОВ "Лік", ТОВ "Капітал-Будзахід", МПП "Міліна").

Бербека на місцевих виборах у 2020 році пройшов до Львівської міської ради від партії Європейська солідарність" та став членом комісії архітектури, містобудування та розвитку територій. У 2020 році він зібрав 6,7 мільйона гривень готівки, купив годинник Rolex і будинок під Львовом.

Додамо, також фірма депутата Назарія Бербеки у 2021 році отримала дозвіл на зведення на вул. Зеленій, 267 10-поверхового житлового комплексу із терасою на даху.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.