Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівля на вул. Драгоманова, 58

city-adm.lviv.ua

Середа, 12 квітня 2023, 11:33

Зубик готується стати володарем дитячого психоневрологічного диспансеру на Драгоманова

будівля на вул. Драгоманова, 58

Львівська міськрада планує припинити дитячому медцентру право власності на будівлю вул. Драгоманова та передати її фірмі екснардепа Володимира Зубика.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 30 березня 2023 року.

На сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали про припинення КНП ЛОР "Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр" права постійного користування земельною ділянкою на вул. М. Драгоманова, 58 площею 0,4605 га.

"Припинити комунальному некомерційному підприємству Львівської обласної ради "Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр" право постійного користування земельною ділянкою площею 0,4605 га на вул. М. Драгоманова, 58" – йдеться в проєкті ухвали. 

Як зазначено у документі, нерухомість на цій земельній ділянці знаходиться у власності ТзОВ "Резерв Плюс". Ще у 2020 році Львівська облрада продала цій фірмі комплекс будівель Львівського обласного дитячого психоневрологічного диспансеру на вул. Драгоманова, 58 та на вул. Коцюбинського, 36 за 40 млн грн.

Медзаклад реорганізували шляхом приєднання його до Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, а вивільнені приміщення внаслідок цього продали на аукціоні.

Наразі ТзОВ "Резерв Плюс" має звернутися у Львівську міську раду для оформлення права користування земельною ділянкою.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Резерв Плюс" зареєстроване у Києві з 2012 року, займається організацією будівництва будівель. Компанія  належить будфірмі "Стар Білдінг" (Київ), а та своєю чергою – кіпрській "Інтергал груп лімітед". Натомість будкомпаніями "Інтергал" володіє колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубик.

У січці цього року виконком Львівської міськради дозволив ТзОВ "Резерв Плюс" збудувати на вул. Бойківській 4-поверховий будинок з дворівневим підземним паркінгом.

Додамо, у серпні 2022 року колектив Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру виступив проти ініціативи керівництва Львівської ОВА щодо реорганізації лікарні та злиття з "Охматдитом".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.