Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Середа, 12 квітня 2023, 16:21

Львівський центр якості освіти наразі зареєстрував 5 тисяч охочих на мультипредметний тест

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти зареєстрував 5 тисяч вступників для участі в національному мультипредметному тесті 2023 року.

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти (ЛРЦОЯО) до 11 квітня зареєстрував 5 тисяч вступників для участі в національному мультипредметному тесті 2023 року (НМТ-2023).

Про це повідомила Львівська ОВА.

"Торік у Львівській, Волинській і Рівненській областях (ці регіони обслуговує Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти) приблизно 30 тис. випускників стали учасниками НМТ. Таке ж число очікується і цьогоріч", – йдеться у повідомленні.

Основний період реєстрації для участі в основній та додатковій сесії НМТ-2023 триватиме з 3 квітня до 3 травня. Додаткова реєстрація триватиме з 5 до 12 червня для участі лише у додатковій сесії НМТ-2023.

Львівська ОВА додала, що пункт реєстрації для допомоги та консультації учасникам діє за адресою м. Львів, НУ Львівська політехніка, вул. Карпінського 2/4, 1-й навчальний корпус, каб. 302; тел. 032-258-24-06.

Зазначимо, що після надсилання своїх даних на обробку до 7 травня вступник матиме змогу вносити зміни в персональному кабінеті.

Додамо, що у лютому Верховна Рада скасувала ДПА для учнів 11 класу та визначила порядок вступу до вишів у форматі мультитесту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.