Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

фонтан у Львові

Четвер, 13 квітня 2023, 13:45

У Львові відновлюють роботу більшості фонтанів у центрі міста

фонтан у Львові

Натомість залишатимуться закритими фонтани на Площі Ринок і фонтан біля скульптури Діви Марії.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 13 квітня, частину львівських фонтанів запускають у роботу. Найбільше з них розташовані у центральній частині міста.

Як пояснила голова Галицької районної адміністрації Галина Гладяк, з огляду на воєнний стан, у районі запускають 4 фонтани. Натомість 5 фонтанів залишаться закритими – йдеться про 4 фонтани на пл. Ринок і фонтан біля скульптури Діви Марії.

"Запускаємо в роботу 2 фонтани на вул. Коперника: "Водолій" і "Криниця з левами", фонтан на пл. Коліївщини і фонтан біля оперного театру. Також працюватимуть питні фонтани – на пл. Ринок, біля оперного театру, на пл. Марійській і у сквері "На Валах". Запустимо в роботу і питний фонтан на пл. Маланюка" – наголосила Галина Гладяк.

Також у Личаківському районі запустили в роботу питні фонтани біля церкви Покрови (вул. Личаківська, 175а) і на пл. Митній, а також готують до запуску сухий фонтан на пл. Митна.

До Великодніх свят запустять і фонтан на пл. Двірцевій.

Нагадаємо, у Львові з квітня планують запустити також й фонтан "Кульбаба".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.