Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Зелена, 7

city-adm.lviv.ua

Четвер, 20 квітня 2023, 15:56

У Львові за 16 мільйонів гривень продали приміщення на Зеленій

вул. Зелена, 7

Львівська міськрада продала львівській фірмі за 16 мільйонів гривень приміщення на вул. Зеленій, 7.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro нежитлового приміщення першого поверху на вул. Зеленій, 7 у Львові, загальною площею 64,5 кв.м.

Аукціон стартував сьогодні, 20 квітня, участь у ньому взяли 9 підприємців та компаній. Під час торгів ціна за об’єкт зросла вчетверо. Переможцем обрали ТзОВ "Хабітат Юкрейн" з пропозицією у 16 000 100 грн за приміщення, а початкова вартість закупівлі становила 3 823 560 грн.

 

Будівля на вул. Зеленій, 7 не є пам'яткою культурної спадщини. За польських часів тут містилася творча майстерня працівників кераміки "Глинсько" та редакція газети "Пантеон Польскі", у 1950-х роках – перукарня і майстерня з ремонту та пошиття одягу, згодом майстерня стала салоном-ательє з ремонту одягу, художньої вишивки та штопки "Ксеня". По сусідству, за цією ж адресою, знаходився магазин "Квіти".

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Хабітат Юкрейн"  зареєстроване у Львові з 2011 року, займається організацією будівництва будівель. Власниками фірми є львів'янин Віталій Курилишин та киянин Тарас Хмеловський. Розмір статутного капіталу підприємства становить 200 000 грн.

У 2019 році ця фірма купила приміщення у будинку на вул. Городоцька, 72 за 3,9 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.