Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Городоцька, 72

google.com.ua

Середа, 20 березня 2019, 11:49

Міськрада Львова продала за 4 мільйони приміщення у Залізничному районі

вул. Городоцька, 72

Львівська міськрада продала приміщення у будинку на вул. Городоцька, 72 за 3,9 млн грн фірмі зі Львова.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення 1-го поверху на вул. Городоцька, 72 у Львові, загальною площею 87,5 кв.м.

Будинок знаходиться в Залізничному районі Львова, неподалік приміського та головного залізничних вокзалів.

Аукціон стартував 19 березня, участь у ньому взяли 6 учасників, а переможцем обрали ТзОВ "Хабітат Юкрейн", що запропонувало найвищу ціну за приміщення у 3 900 001 грн. Додамо, початкова вартість приміщення становила 2 167 032 грн.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Хабітат Юкрейн" зареєстроване у Львові з 2011 року, займається організацією будівництва будівель. Власниками фірми є львів'янин Віталій Курилишин та киянин Тарас Хмеловський.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 200 000 грн.

Нагадаємо, раніше ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

А приміщення у будинку на площі Ринок, 38 придбала ТОВ "Крімсон Корп" за 56 млн грн, що на 6 млн грн більше, за початкову ціну. Також міськрада продала за 6 млн грн кам’яницю на Площі Ринок зі спадщини ЮНЕСКО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.