Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Гречаник

Фб Гречаника

Понеділок, 24 квітня 2023, 11:04

Львівський Гречаник пішов з посади у Міністерстві захисту довкілля

Руслан Гречаник

Ексдиректора департаменту екології Львівської ОВА Руслана Гречаника звільнили з посади першого заступника міністра захисту довкілля.

Про це повідомив представник Кабінету міністрів України у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграм

У п'ятницю, 21 квітня, Кабінет міністрів України на своєму засіданні провів кадрові перестановки в Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів України.

Зокрема, з посади першого заступника міністра захисту довкілля та природних ресурсів України звільнили Руслана Гречаника. А на його місце призначили Олександра Краснолуцького, який до цього був заступником міністра.

Зазначимо, Руслан Гречаник став першим заступником міністра захисту довкілля та природних ресурсів України у травні 2022 року.

До цього й з 2016 року він очолював департамент екології та природних ресурсів Львівської ОВА. А перед цим був директором Українського лісового селекційного центру Держагентства лісових ресурсів та доцентом кафедри лісових культур та лісової селекції у Національному лісотехнічному університеті України. Свою кар'єру розпочинав як лісоруб Сколівського лісництва.

У 2020 році Гречаник задекларував 433 тисяч гривень доходу та рахунки у банках.

Більше про експосадовця Львівської ОВА можна дізнатися зі статті "Таємниці похоронного бізнесу родини Гречаників".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.