Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Золочівський район

Вівторок, 25 квітня 2023, 09:57

На Золочівщині зафіксували новий випадок сказу

Золочівський район

З початку року на території Буської ОТГ виявили сказ у лисиці.  

Про це повідомляє Золочівська районна державна адміністрація  на своїй сторінці у Фейсбуці.

На території Буської ОТГ Золочівського району з початку цього року зафіксували один випадок сказу у лисиці.

Загалом впродовж 2022-2022 років у районі було зареєстровано 16 випадків сказу тварин, з них 6 домашніх та 10 диких тварин, з яких захворіло 9 лисиць і 1 куниця:

- 2020 рік – 3 випадки захворювання тварин на сказ, з них 2 випадки у домашніх тварин (собака та кіт) та 1 у диких тварин (лисиця) – Золочівська ОТГ;

- 2021 рік – 2 випадки захворювання тварин на сказ у диких тварин (лисиця), по 1 випадку в Буській ОТГ та Красненській ОТГ;

- 2022 рік – 10 випадків захворювання тварин на сказ, з них 4 випадки у домашніх тварин (2 собаки у Золочівській ОТГ та 2 коти у Красненській ОТГ) та 6 випадків у диких тварин (з низ 5 лисиць та 1 куниця) у Золочівській ОТГ та Буській ОТГ.

Також на Золочівщині скажені тварини покусали людей.

Додамо, на початку січня у селі Доброгостів Дрогобицького району в домашньої собаки виявили захворювання на сказ, а наприкінці місяця сказ діагностували у домашньої собаки на території Городоцької ОТГ.

У лютому сказ у тварини виявили на території Яворівської ОТГ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.