Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 26 квітня 2023, 13:55

Садовий хоче вдосконалити співпрацю з ЄБРР методом робочої групи

Андрій Садовий

Андрій Садовий створив робочу групу щодо удосконалення співпраці з ЄБРР.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №126 від 25 квітня 2023 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу щодо удосконалення співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку та іншими міжнародними фінансовими інституціями.

"З метою комплексного аналізу практики реалізації кредитних договорів, укладених львівськими комунальними підприємствами з Європейським банком реконструкції та розвитку, іншими міжнародними фінансовими інституціями, застосування їх положень, а також впливу кредитних договорів на економіку Львівської МТГ та наслідків їх невиконання утворити робочу групу щодо удосконалення співпраці з ЄБРР, іншими міжнародними фінансовими інституціями" – йдеться у документі.  

Керівницею робочої групи Садовий призначив директорку юридичного департаменту міськради Гелену Пайонкевич.

До складу цієї робочої групи увійшли: директорка департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич, а також депутати Наталія Шелестак (Варта), Юрій Мартинюк (Варта), Віталій Троць (Голос), Назарій Бербека (Європейська Солідарність), Олексій Різник (Європейська Солідарність), Оксана Динік (Самопоміч), Любомир Мельничук (Свобода).

Робоча група має вивчити практику укладення кредитних договорів з ЄБРР, проаналізувати їх вплив на економіку Львівської МТГ та наслідки невиконання.

Про результати своєї роботи ця робоча група має доповісти на найближчій сесії Львівської міської ради.

Зазначимо, 14 березня виконком Львівської міськради затвердив рішення про умови стабілізаційного кредиту від ЄБРР для комунальних підприємств Львова без погодження з депутатами та профільною депутатською комісією.

Через це депутати, які вважають, що виконком перевищив свої повноваження, напрацювали проєкт ухвали про створення комісії з питань діяльності виконавчого комітету та контролю за його рішеннями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.