Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

Середа, 26 квітня 2023, 12:03

В Оксі Банку призначили нового голову правління

Оксі Банк

Олександр Скворцов став головою правління "Оксі Банку".

Про це повідомляє видання Ukraine open for business.

З 25 квітня цього року новим головою правління "Оксі Банку" призначили заступника голови правління Олександра Скворцова.

Натомість Олексій Столяров, який до цього виконував обов’язки голови правління банку, 24 квітня звільниться з посади за власним бажанням.

Рішення про призначення Олександра Скворцова головою правління "Оксі Банку" наглядова рада банку ухвалила 19 квітня. 

Зазначимо, Олександр Скворцов до листопада 2021 року був спочатку заступником, а потім начальником відділу інформаційної безпеки банку. До цього він працював менеджером інформбезпеки ТОВ "Споживчий центр", був директором департаменту інформбезпеки ТОВ "НоваПей" та керівником служби інформбезпеки банку "Авангард".

Нагадаємо, Олексій Столяров був в.о. голови правління "Оксі Банку" з 25 квітня 2022 року.

АТ "Оксі Банк" –  це регіональний банк з головним офісом у Львові та 6 відділеннями (два у Львові, а також в Києві, Харкові, Хмельницькому та Ужгороді).

За даними НБУ, найбільшими його акціонерами є Олег Баляш (50,4467%), його дружина Оксана Баляш (25%), а також власник "УкрКарт" Ігор Фісун, який у липні 2021 року кінцевий збільшив частку в статутному капіталі "Оксі Банку" до 9,95%.

Торік "Оксі банк" наростив свої доходи до 30 865 тис. грн й піднявся у рейтингу прибутковості українських банків з 62 до 28 позиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.