Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація на вул. Героїв УПА

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 5 травня 2023, 13:31

У Львові дозволили перетворити будівлю на Героїв УПА на 6-поверховий офісний центр

візуалізація на вул. Героїв УПА

Виконком дозволив добудувати новий поверх та провести реконструкцію будівлі на вул. Героїв УПА, 73.

Сьогодні, 5 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію з розширенням ТзОВ "Офісний центр "Т-73" групи нежитлових приміщень під офісні приміщення на вул. Героїв УПА, 73 у Львові.

Згідно із містобудівною документацією, до існуючої п'ятиповерхової будівлі, що знаходиться на земельній ділянці площею 0,2737 га й призначена для будівництва та обслуговування адміністративних будинків та офісних будівель, планують перетворити мансарду на повноцінний поверх й добудувати ще один.

 

Висота нової офісної будівлі має не перевищувати 25,55 метра та матиме 6 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 55%.

Земельна ділянка, на якій здійснять реконструкцію будівлі, належать до зони Г-2 – зона центру ділової, громадської діяльності місцевого значення; частково зони ТР-2 – зона транспортної інфраструктури відповідно до детального плану території у районі вул. В. Антоновича, вул. Кульпарківської, вул. Героїв УПА.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Офісний центр "Т-73" зареєстроване у Львові з 2012 року, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Власниця фірми – мешканця смт Брюховичі Людмила Косенко.

Вона також володіє львівськими будфірмами ТзОВ "Клуб творчих інвестицій" та ТзОВ "Виробничо-комерційна фірма "Горобина" й ТзОВ "Офісний центр "Т-77", якому у 2021 році виконком дозволив добудувати нові поверхи та провести реконструкцію будівлі на вул. Героїв УПА, 73-77.

Натомість у грудні 2021 року у прокуратурі заявили, що рішення виконкому, яким дозволили перетворити будинок на Героїв УПА на 7-поверховий офісний центр, є незаконним й подали до суду.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.