Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівгаз

Середа, 10 травня 2023, 14:43

АМКУ порушив справу проти Львівгазу

Львівгаз

"Львівгаз" позбавив права самостійно обирати виконавця робіт з проведення технічного нагляду за будівництвом мереж внутрішнього газопостачання.

Про це повідомила пресслужба Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Антимонопольний комітет 8 травня розпочав розгляд справи проти АТ "Львівгаз" щодо порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Йдеться про встановлення "Львівгазом" неправомірних вимог для замовників послуг, зокрема, позбавлення права самостійно на свій розсуд обирати виконавця робіт з проведення технічного нагляду за будівництвом мереж внутрішнього газопостачання.

Цей факт відділення Антимонопольного комітету встановило під час розгляду заяви, яка стосувалася технічних умов на приєднання до газорозподільних систем АТ "Львівгаз".

"Зазначені дії АТ "Львівгаз" містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, а саме, зловживання монопольним становищем на ринку послуг з приєднання об’єктів замовника до газорозподільних систем в межах території Львова та Львівської області" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше АМКУ виявив, що дві фірми змовилися під час проведення тендеру з закупівлі піску та щебню для "Львівгазу".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.