Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Жовква

Середа, 10 травня 2023, 15:28

АМКУ звинувачує Жовківську міськраду у зловживаннях під час встановлення податку на нерухомість

Жовква

Жовківська міськрада встановила різні розміри ставок податку на нерухоме майно для фізичних і юридичних осіб.

Про це повідомила пресслужба Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Антимонопольний комітет 8 травня розпочав розгляд справи проти Жовківської міської ради щодо порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Йдеться про встановлення різних розмірів ставок податку на нерухоме майно для фізичних і юридичних осіб, що діють на одному ринку.

У АМКУ заявили, що такі дії містять ознаки порушення ЗУ "Про захист економічної конкуренції", у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування, які можуть призвести до обмеження конкуренції на ринку реалізації товарів, надання послуг і виконання робіт на території Жовківської ОТГ.

"Зазначений факт відділення встановило під час здійснення заходів державного контролю за дотриманням вимог законодавства про захист економічної конкуренції органами місцевого самоврядування Львівської області" – йдеться у повідомленні.

Додамо, раніше АМКУ виявив, що дві фірми змовилися під час проведення тендеру з закупівлі піску та щебню для "Львівгазу".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.