Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівля у Стрийському парку

city-adm.lviv.ua

Четвер, 18 травня 2023, 15:32

Закинуту будівлю у Стрийському парку здали в оренду за 100 тисяч в місяць

будівля у Стрийському парку

Львівська міськрада здала в оренду закинуту будівлю на вул. Уласа Самчука, 14б для облаштування тут кафе або магазину.

Управління комунальної власності Львівської міськради здало в оренду на аукціоні у системі ProZorro нежитлову будівлю на вул. Уласа Самчука, 14б у Львові, загальною площею 24,9 м².

Йдеться про закинуту будівлю у Стрийському парку, що не є пам’яткою культурної спадщини. Міськрада здала будівлю в оренду на 5 років для облаштування тут кафе або магазин.

Аукціон відбувся 12 травня, участь у ньому взяли 13 учасників. Під час торгів місячна орендна плата зросла з 2 865,60 грн до 100 101 грн. 

"Супер результативний аукціон, це коли стартовий розмір орендної плати зростає з 2 866 грн до 100 101 грн, і участь в ньому беруть аж 13 учасників. 3 і остання будівля в Стрийському парку успішно знайшли своїх нових орендарів" – заявили в управлінні комунальної власності Львівської міської ради.

Нагадаємо, восени 2022 року Львівська міськрада вперше здала в оренду три споруди у Стрийському парку для облаштування тут кафе або магазину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.