Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

відеоспостереження

Середа, 24 травня 2023, 14:58

Київська фірма обслуговуватиме систему відеоспостереження Львова

відеоспостереження

Львівська міськрада замовила за 3,9 мільйона гривень обслуговування системи відеоспостереження Львівської МТГ у київської фірми.

Департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на послуги з технічного обслуговування та поточного ремонту комплексної системи відеоспостереження Львівської МТГ, які переможець тендеру має здійснювати до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 9 травня, участь у ньому взяло лише ТзОВ "Інженіринг-Аналітика" з пропозицією у 3 964 000 грн, яке й оголосили переможцем торгів. Зазначимо, очікувана вартість послуг становила 3 964 789 грн.

Переможець тендеру має здійснювати три послуги з ремонту системи відеоспостереження Львова:

- технічне обслуговування Cloud-платформи комплексної системи відеоспостереження Львівської МТГ;

- технічне обслуговування каналів зв’язку комплексної системи відеоспостереження Львівської МТГ

- технічне обслуговування вузлів відеоспостереження комплексної системи відеоспостереження Львівської МТГ.

Загалом система відеоспостереження складається зі 122 елементів, які потребують обслуговування.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Інженіринг-Аналітика" зареєстроване з 2017 року у Києві, займається електромонтажними роботами. Власниками фірми є мешканець Івано-Франківської області Олег Сохан та мешканець Київщини Володимир Перепелиця.

Нагадаємо, у 2022 році виконком Львівської міськради дозволив долучити дані з приватних відеокамер до системи відеоспостереження Львова та встановити 470 нових відеокамер.

Крім цього, місто співфінансуватиме облаштування систем відеонагляду у будинках та на довколишніх територіях за програмою "Безпека житлових кварталів", яку затвердили у грудні 2021 року. Вона передбачає, що закупівлю обладнання та його монтаж порівну оплачують місто і мешканці – 50/50.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.