Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

паркування у Львові

Вівторок, 23 травня 2023, 15:11

У Львові назвали місця найбільших порушень правил паркування

паркування у Львові

Найчастіше фіксують порушення правил паркування на площі Соборній та вулиці Листопадового Чину.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У Львівській міськраді склали перелік локацій, де інспектори з паркування найчастіше фіксують порушення правил зупинки/стоянки авто.

У першу десятку увійшли такі вулиці: площа Соборна, вул. Листопадового Чину, вул. Гавришкевича, вул. Гнатюка, проспект Шевченка, вул. Зелена,1-64, площа Петрушевича, вул. Винниченка, вул. Личаківська, 1-82 та вул. Мечникова, 2-12.

Загалом у цьому році у Львові інспектори з паркування виписали понад 106 тисяч штрафів за порушення правил паркування авто на загальну суму в 39,6 млн грн.

Мінімальний розмір штрафу – 340 грн. Але, залежно від специфіки правопорушення, він може збільшуватися до 680 грн. Якщо ж водій-порушник сплачує штраф впродовж 10 днів, то його сума зменшується вдвічі.

"Водіїв штрафують і за несплату послуг платного паркування. В такому випадку накладається штраф у 20-кратному розмірі від вартості години паркування" – пояснили в управлінні безпеки Львівської міськради.

Нагадаємо, у міськраді пропонують підняти тарифи на паркування у Львові та зробити його платним у всіх зонах й у вихідні дні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.