Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Львівська митниця

Четвер, 25 травня 2023, 11:32

У Шегинях виявили контрабанду спортивних костюмів і джинсів

контрабанда

Українець намагався незаконно перемістити 500 кілограмів нових спортивних костюмів і джинсів під виглядом вживаного одягу.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 24 травня, у пункті пропуску "Шегині – Медика" митники зупинили водія мікроавтобуса Opel Vivaro, 19-річного українця, який, згідно з митною декларацією, перевозив вживаний одяг.

"Для проходження митного контролю водій, що проживає в Польщі, обрав смугу руху "червоний коридор" та вказав у декларації про переміщення 50 кг вживаного одягу.

Однак під час огляду транспортних засобів працівники митниці виявили 1746 одиниць нового одягу: спортивні костюми і джинси" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом працівники митниці склали адмінпротокол за ч. 2 ст. 471 Митного кодексу України (недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами).

Незадекларований товар вагою 500 кг вилучено, його вартість встановлять додатково.

Додамо, на початку травня цього року детективи БЕБ провели обшуки на Львівській митниці та виявили факти безмитного ввезення техніки на 40 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.