Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 26 травня 2023, 12:10

Львівські депутати вкотре позмінювали непостійних членів у постійних комісіях

Львівська міськрада

Депутати змінили членів постійних комісій Львівської міської ради.

Вчора, 25 травня, на сесії депутати внесли зміни до структури та персонального складу постійних комісій Львівської міської ради 8-го скликання.

"За" проголосували 40 депутатів.

Зокрема, зі складу комісії охорони здоров'я та соціального захисту міськради виключили Ігоря Шолтиса від партії Голос, який у березні цього року достроково склав повноваження депутата Львівської міськради через те, що не може поєднувати свою службу в ЗСУ та депутатство.

Також зі складу комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв'язків міськради виключили Юрія Гриніва, який раптово помер у січні цього року.

Натомість директор департаменту "Адміністрація міського голови" та депутат міськради від Самопомочі Євген Бойко перейшов з комісії охорони здоров'я та соціального захисту в комісію фінансів та планування бюджету.

Депутатку від фракції Європейської Солідарності Тетяну Шевченко перевели з комісії комунального майна, ресурсів та історичного середовища в комісію культури, молоді, спорту та зовнішніх зв’язків.

Депутат від Самопомочі Роман Федишин замість комісії фінансів та планування бюджету став членом комісії охорони здоров'я та соціального захисту.

Крім цього, до складу комісії охорони здоров'я та соціального захисту включили Тараса Репицького від фракції Голос, а до складу комісії комунального майна, ресурсів та історичного середовища – Ірину Бжезінську від фракції Європейська Солідарність.

Нагадаємо, у квітні цього року Ірина Бжезінська та Тарас Репицький стали новими депутатами Львівської міськради, вони замінили депутатів Юрія Гриніва та Ігоря Шолтиса.

Додамо, у Львівській міськраді 8-го скликання працюють 12 постійних комісій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.