Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

паркування у Львові

Понеділок, 29 травня 2023, 14:53

У Львові відновлюють паркувальний майданчик на Клепарівській

паркування у Львові

З червня на вул. Клепарівській запрацює майданчик для платного паркування авто.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради. 

З 1 червня у Львові відновить роботу платний паркувальний майданчик на вул. Клепарівській. Майданчик розташований у 3-й зоні паркування та має 35 загальних паркомісць, 4 з них – для людей з інвалідністю.

Як пояснили у міськраді, паркувальний майданчик тимчасово не працював через зміну схеми руху у зв'язку з реконструкцією вул. Шевченка.

Оператором паркувального майданчика є ЛКП "Львівавтодор". ВІн працюватиме з понеділка до п'ятниці з 8:00 до 20:00 год, а в інший час паркування є безплатним. Тариф – 10 грн/год.

"Розрахуватися безготівково можна й через QR-код на інфощиті, що розташований на території паркувального майданчика; через вебсторінки EasyPay і Приват24. А також через мобільні застосунки EasyPay, Приват24, UNIP. Крім того, є можливість придбати загальний абонемент на послуги паркування у цій зоні паркування для фізичних осіб – місячний, квартальний, піврічний" – наголосили у ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, у міськраді пропонують підняти тарифи на паркування у Львові та зробити його платним у всіх зонах й у вихідні дні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.