Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віталій Троць

Фб В. Троця

П'ятниця, 9 червня 2023, 12:55

Фестівський депутат Троць платитиме Садовому 375 тисяч за П'яну вишню під його вікнами

Віталій Троць

Львівська міськрада здала в оренду приміщення на Площі Ринок, 11 фірмі, що входить до мережі !Fest, за 375 тисяч гривень в місяць.

Про це повідомляє управління комунальної власності Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Управління комунальної власності Львівської міськради здало в оренду на аукціоні у системі ProZorro приміщення у будинку-пам'ятці культурної спадщини на Площі Ринок, 11 у Львові, загальною площею 31,7 м².

Переможцем торгів стало ТОВ "Бізнес-центр Лемки", що входить до складу мережі !Fest, з пропозицією місячної орендної плати у 375 555 грн.

"Це рекордна ставка з 2018 року, відколи Львів запустив аукціони оренди на платформі Prozorro.Продажі. Такої орендної плати у ході торгів ще не було. Приміщення на площі Ринок, 11 орендували за безпрецедентну суму, – 375 555 гривень. Це максимальна орендна плата, яка виходила в ході торгів" – наголосили в управлінні комунальної власності міськради.

Загалом в аукціоні взяли участь троє учасників, а стартова орендна плата становила 69 831,34 грн за місяць.

Термін договору оренди становить 5 років, ТОВ "Бізнес-центр Лемки" його використовуватиме для кафе-бару "П'яна вишня". 

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Бізнес-центр Лемки" зареєстроване з 2013 року у Львові, займається обслуговуванням напоями. Директором фірми є депутат Львівської міськради від Голосу Віталій Троць, а співзасновниками – ТОВ "Холдинг емоцій "!Фест" (90%), ТОВ "Компанія управління активами "Актив" (10%).

ТОВ "Холдинг емоцій "!Фест" зареєстрований з 2011 року у Львові, займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування. Кінцевими власниками компанії є львівські ресторатори Андрій Худо, Юрій Назарук та Дмитро Герасімов. Директором підприємства є депутатка Львівської районної ради від Голосу Ірина Мартин.

У 2011 році виконком дозволив мережі !Fest збудувати 7-поверховий житловий будинок на вул. Героїв Майдану, 17-А. У 2019 році "Холдинг емоцій "!Фест" відкрив свій перший готель на вул. Лемківській 15-а, відкрив нову "Реберню" у Львові та Grand Cafe Leopolis у приміщенні Ратуші.

Додамо, раніше на першому поверсі будинку на Площі Ринок, 11 також працював магазин одягу "Дім Гері Вебер", а у 2020 році на його місці облаштували клуб Eros.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.