Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сихів

Вівторок, 13 червня 2023, 14:01

Приватна фірма отримала землю на Сихові для зведення багатоповерхівки

Сихів

Львівська ОВА надала львівській фірмі в оренду ділянку на Сихові для будівництва житлового кварталу.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 100/0/5-23 від 6 червня 2023 року.

Максим Козицький розпорядився надати в оренду терміном на 10 років земельну ділянку, площею 0,0270 га, на вул. Коломийська, 18-а у Львові,що раніше належала Ощадбанку, приватній компанії "БК Континент".

На цій ділянці, яку фірма придбала в Ощадбанку в жовтні 2022 року, вона планує здійснити житлове будівництво.

"Затвердити ПП "БК Континент" проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0270 га, що розташована за адресою: м. Львів, вул. Коломийська, 18-а, зі зміною цільового призначення для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Надати ПП "БК Континент" в оренду терміном на 10 років земельну ділянку" – йдеться у розпорядженні.

Наразі ПП "БК Континент" має зареєструвати договір оренди землі.

За даними аналітичної системи YouControl, ПП "БК Континент" зареєстроване з 2020 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власницею фірми є львів'янка Наталія Михайлів. Вона також володіє дрогобицькою будфірмою ПП "Дрогобицький дворик" й львівським підприємством "Бутси Бест Прайс" (діяльність посередників у торгівлі текстильними виробами, одягом, хутром, взуттям і шкіряними виробами).

Нагадаємо, у січні цього року цільове призначення цієї земельної ділянки змінили: із "будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ" на "будівництво й обслуговування багатоквартирного житлового будинку".

Додамо, нещодавно Львівська ОВА дозволила буровій компанії "Горизонти", що належить батькові Максима Козицького, отримати в оренду земельну ділянку на Стрийщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.