Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Промислова у Червонограді

loda.gov.ua

Четвер, 15 червня 2023, 13:53

У Червонограді стартував ремонт вулиці Промислової

вул. Промислова у Червонограді

Дорожники розпочали ремонт вулиці Промислова у Червонограді.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Дорожники розпочали ремонт автомобільної дороги на вулиці Промислова у Червонограді, які здійснюють за кошти з Державного дорожнього фонду та місцевого бюджету Червоноградської міської ради.

Вулиця сполучає дві дороги державного значення: трасу Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква та трасу Червоноград – Рава-Руська.

У межах капітального ремонту планують:

- провести регенерацію конструктивних шарів існуючого дорожнього одягу;

- влаштувати два шари асфальтобетонного покриття товщиною 10 см і 5 см;

- влаштувати тротуари та велопішохідні доріжки, провести роботи з влаштування водовідведення та заходи з організації безпеки дорожнього руху.

Зазначимо, у квітні цього року начальник Львівської ОВА Максим Козицький погодив проєктну документацію з ремонту вул. Промислова вартістю у 133 млн грн.

Додамо, у жовтні 2022 року у Львівській ОВА через введення воєнного стану вирішили не проводити того року ремонт вул. Промислової. Тоді ж у міськраді Червонограді наголосили, що проєктно-кошторисна документація, яку розробили на проведення капітального ремонту, наразі є неактуальною і потребує корегування, а відповідно, і оголошення нового тендеру на виконавця робіт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.