Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 21 червня 2023, 14:49

На Львівщині оприлюднили вакансії з сезонних робіт

Львів

У Львівській обласній службі зайнятості налічується понад 130 пропозицій сезонної роботи.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Станом на 15 червня у Львівській обласній службі зайнятості налічується понад 130 пропозицій сезонної роботи. 

Зокрема, найбільшу потребу у працівниках до вересня цього року має ПрАТ "Львівський холодокомбінат". Гартівникам морозива готові платити 18 тис. грн, водію автонавантажувача – 17 тис. грн, вантажнику – 15 тис. грн, ліфтеру – 10 тис. грн, оператору лінії виробництва морозива – 9 тис. грн. Пропонують офіційне працевлаштування на комбінаті й 20 виробникам морозива (зарплата – 15 тис. грн).

Підприємство забезпечує довіз працівників до місця праці та в зворотному напрямку, виплачує премії та подвійну оплату за понаднормові години роботи. 

Також у Львові сезонну роботу пропонують монтажникам систем утеплення будівель (зарплата – 12 тис. грн), електрику цеху (8,6 тис. грн), прибиральникам території (7 тис. грн), плодоовочівнику (6,7 тис. грн) і підсобним робітникам (10 тис. грн).

Відпочинковий комплекс ДП "Плай" (Козівська громада Стрийського району) шукає адміністраторів, покоївок, прибиральників службових приміщень. Окрім офіційного працевлаштування, мінімальної зарплати, потенційним працівникам надається житло.

Цегельні заводи, що ведуть діяльність на території Глинянської та Золочівської громад, мають потребу у складальниках, садчиках, випалювачах матеріалів, знімачах-укладальниках заготовок, маси та готових виробів, праця котрих оцінюються до 8 тис. грн.

У Дрогобичі шукають підсобних робітників для виконання польових робіт, винагорода – 9 тис. грн, у Золочеві – на склад зерна (6,7 тис. грн). У Стрию такі ж працівники з аналогічною зарплатою потрібні для перебирання та вантаження картоплі й інших овочів.

Окрім того, на літній період золочівські працедавці готові працевлаштувати слюсаря-ремонтника (11 тис. грн), водіїв автотранспортних засобів (7,5 тис. грн), землероба (10 тис. грн), стрийські – маляра (9 тис. грн), дорожнього робітника (12 тис. грн), червоноградські – бармена (7 тис. грн), машиніста (кочегара) котельні (11,5 тис. грн), підсобного робітника (6,7 тис. грн), а дрогобицькі – оператора котельні (7,5 тис. грн).

Нагадаємо, станом на червень в області через центри зайнятості роботу шукали 3 738 безробітних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.