Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

Вівторок, 27 червня 2023, 12:04

У Львові планують створити два нові підрозділи ТМО №1

медичний заклад у Львові

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про створення двох нових  підрозділів Першого медичного об'єднання Львова.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 19 червня 2023 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують створити два відокремлених підрозділи КНП "Львівське територіальне медичне об’єднання "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" (ТМО №1).

Згідно з документом, йдеться про створення відокремлених підрозділів "Лікарня Святої Анни" та "Лікарня Покрови Пресвятої Богородиці" ТМО №1.

"Створення нових та ліквідація існуючих відокремлених підрозділів комунальних територіальних медичних об’єднань закладів охорони здоров’я погоджуються постійною комісією охорони здоров’я та соціального захисту" – йдеться в проєкті ухвали.

Нагадаємо, у травні на сесії Львівської міськради депутати дозволили ліквідувати ТМО №3, приєднавши його структурні підрозділи до перших двох ТМО Львова.

ТМО №1 офіційно зареєстрували у листопаді 2021 року. Його створили шляхом злиття та реорганізації трьох медичних закладів: КНП "Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова", КНП "8-ма міська клінічна лікарня м. Львова" та КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова".

ТМО №1 стало правонаступником цих лікарень. Наразі вони функціонують у його складі як відокремлені підрозділи: лікарня святого Миколая, лікарня святого Луки та лікарня святого Пантелеймона.

Також у квітні у Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про створення спостережної ради при першому ТМО Львова.

Додамо, у червні 2021 року депутати міськради прийняли концепцію розвитку галузі охорони здоров’я на території Львівської МТГ, що передбачає злиття львівських лікарень у три територіальні медичні об’єднання. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.